Aktuális Eseményeink

A vásárlás Partner oldalunkon történik (Duovital.hu)

Runningo

Fuss Szívből Érem

A nevezés megvásárlása partneroldalunkon a www.duovital.hu oldalon történik.

Runningo

Érem2

Pellentesque mi in diam pretium malesuada commodo viverra.
Runningo

Érem3

Congue condimentum aliquam id eu pellentesque mattis lectus.

A termék szállítása ingyenes!!! Ezt a terméket kizárólag csak BANKKÁRTYÁS fizetéssel lehet megvásárolni!  Utánvételre nincsen lehetőség!A Terméket csak egyedül lehet megvásárolni,más termék nem lehet a kosárban. Amennyiben több érmet szeretne, azokat egyesével névreszólóan kell leadni.

Szeretnél gazdagabb lenni egy igazán lenyűgöző éremmel? Szeretnéd megmutatni másoknak és bebizonyítani magadnak mire is vagy képes valójában? Sportolj, élj egészségesen és fuss. Fuss szívből. Legyen akármelyik táv a lényeg, hogy csináld végig! És akárhányszor az éremre tekintesz, eszedbejut majd , hogy: “Igen, megcsináltam!”

  • Egyedi szublimált szatén szalag
  • Antikolt ezüst 3D hatású megjelenés
  • Prémium kialakítás

Fuss bármikor amikor ráérsz és kedved tartja. Nem kell senkihez igazodnod. Döntsd el Te mikor futod le a távot. A vásárlástól számított 2 hónapon belül bármikor lesz rá lehetőséged, Ugyanis  azután már érvényét veszti a nevezésed.

Csomag tartalma:

1db érem

Kedvezményes kupon a duovital.hu-ra

Ingyenes Szállítás

Hogyan néz ki egy ilyen futam?

Rendkívül egyszerű.

Első lépés: Benevezel a futamra az érem megvásárlásával. Itt kiválasztod a megfelelő távot, majd rendelésed során megadod személyes adataidat, későbbi azonosítás végett.

Második Lépés: Tetszőleges időpontban lefutod a választott távot( 2 naptári hónapon belül, különben érvénytelen a futam). Ezt a távot telefon vagy okosóra segítségével leméred. (Fontos hogy mérjed, ugyanis csak így érvényes a futásod) Majd a https://runningo.hu/features/ oldalra feltöltöd személyes adataidat és a fényképet vagy képernyőfotót a lefutott távról.

Harmadik lépés: Várod hogy megérkezzen ezt követően hozzád a gyönyőrű érmed illetve a  kedvezményre jogosító kupon, melyet a duovital.hu oldalán válthatsz be.(oklevelet elektronikus formában juttatjuk e majd hozzád.)

Ilyen egyszerű 🙂

Runningo

Mi segítünk abban, hogy a jó úton haladj.

Bármi is legyen a célod fogyás, erőnlét növelés, adakozás vagy csak szimplán lételemed a futás, a Runningo csapata itt lesz és segít végigmenni ezen az úton.

0 +
Résztvevő
0 +
Lefutott Kilóméter
0 ~
Elégetett kalória